вівторок, 22 травня 2012 09:17

У справі Ігоря Індила можуть з'явиться нові фігуранти

У справі Ігоря Індила можуть з'явиться нові фігуранти
Потрібно правильно відновити події в кімнаті попереднього розбору. Фото: kiyany.obozrevatel.com

У гучній справі студента Ігоря Індила, який загадково помер у Шевченківському РУВС столиці, вже найближчим часом можуть з'явитися нові фігуранти. Зараз їх двоє - екс-черговий райуправління Сергій Коваленко і дільничний Сергій Приходько, який доставляв студента в дільницю в травні 2010-го, пише Сегодня.

"Врахуємо клопотання потерпілої сторони щодо того, щоб розширити коло осіб, які причетні до доставки Ігоря в РУВД і які повинні бути притягнуті до відповідальності", - заявила прокурор Наталія Сьома, яка представляє держзвинувачення у справі Індила.

За її словами, в найкоротші терміни прокуратура може переглянути і статті, за якими судили Коваленка і Приходька (їм ставили "перевищення повноважень", першого амністували, другому дали 5 років з відстрочкою вироку).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За смерть студента Індила Пшонка оголосив догану прокурору Києва

Адвокат сім'ї Індило, Олександр Заруцький припустив, хто може виявитися новим підозрюваним.

"Неадекватно працювали лікарі бригади швидкої, - сказав Заруцький. - Суд також здивувала компетентність одного із заступників тодішнього начальника РУВС. Ще потрібно правильно відновити події в кімнаті попереднього розбору, де затриманого фотографують, вимірюють його зріст".

За словами Заруцького, суд доручив слідству дати відповідь на головне питання всієї справи: через що на тілі Ігоря з'явилися садна, синці і був проломлений череп. Адвокат і батьки Ігоря сумніваються, що такі травми хлопець отримав, впавши з лавки висотою всього лише 50 см. І уточнюють, що в РУВД він зайшов нормальної ходою, а не був п'яний як чіп.

Зараз ви читаєте новину «У справі Ігоря Індила можуть з'явиться нові фігуранти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути