середа, 18 липня 2012 11:48

У Сімферополі за годину згорів продовольчий магазин

17 липня о 13:35 в МНС Сімферополя надійшло повідомлення про пожежу в магазині "Світязь", який розташований на вулиці Гавена, 95. До місця події відразу ж були направлені підрозділи пожежно-рятувальних частин міста Сімферополя.

Про це повідомили у прес-службі МНС у Криму.

По прибуттю рятувальників було встановлено, що горить дах одноповерхової будівлі продовольчого магазину "Світязь" на площі близько 150 кв.м.

За словами співробітників магазину, про пожежу вони дізналися від перехожого, який зайшов в будівлю і сказав, що з даху йде сильний дим і видно вогонь. Після цього вони вивели з магазину нечисленних покупців і вийшли на вулицю самі.

"Пожежним вдалося локалізувати вогонь буквально через 15 хвилин, до цього часу була усунена загроза розповсюдження вогню на балкони другого та третього поверху 9-ти поверхового житлового будинку, який примикав до магазину", - зауважили у прес-службі МНС.

В 14:35 пожежу було повністю ліквідовано, при цьому вдалося не допустити розповсюдження вогню на торговий зал і житловий будинок. В результаті пожежі згорів дах на площі близько 200 м.кв., частково обгоріли дерев'яні конструкції на балконах 2, 3 і 4 поверхи житлового будинку.

У ліквідації пожежі та забезпечення було задіяно 5 відділень пожежно-рятувальної служби (30 осіб особового складу), оперативна група управління цивільного захисту МНС Сімферополя, підрозділи ДАІ, машина швидкої допомоги. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється, працює слідчо-оперативна група.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі за годину згорів продовольчий магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути