вівторок, 08 жовтня 2013 20:38

У Севастополі зухвало пограбували АЗС: зв'язали дівчат-операторів і винесли 15 тис. грн.

У Севастополі зухвало пограбували АЗС: зв'язали дівчат-операторів і винесли 15 тис. грн.
Фото: vkurse.ua

У Севастополі минулої ночі напали на АЗС. Нальотчиків було двоє. Скориставшись зброєю, вони здійснили свої наміри та зуміли утекти. Повідомляється про щонайменше 15 тисяч зниклих гривень. Крім грошей, нальотчики взяли із собою ноутбук та мобільний телефон. Двох дівчат-операторів заправка зв'язали.

Двоє чоловіків прийшли на заправку із порожньою каністрою. Нібито по бензин. Поки один із них відволікав оператора, інший забіг до приміщення і, погрожуючи касиру, забрав усю виручку у приблизно 15 тисяч гривень, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Розбій було скоєно вночі. У цей час на АЗС були дві дівчини. Їм 21 та 26 років. Наразі на АЗС – інша зміна. Дівчата бояться, що на них також можуть напасти. "Одна дівчина вийшла, друга тут була. Поки одна заправляла першого, інший зловмисник зайшов з пістолетом і почав погрожувати. Забрали гроші, особисті речі, зв'язали і пішли. Працівниці вийшло розв'язатися, викликали охорону, вона допомогла розв'язатися іншій", - розповіла колега потерпілих.

На пограбованій станції нібито є тривожна кнопка для виклику охорони, але оператори АЗС не встигли її натиснути. Крім працівників заправки, грабіжників на місці пригоди ніхто не бачив. Кафе, що поруч, вночі не працює.

За фактом події у міліції розпочали слідство за статтею "Розбій". Зареєстроване кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 ККУ. "Проводяться слідчі дії. Потерпілі запам'ятали обличчя зловмисників. Складено фотороботи, зорієнтовані усі райони", - розповіли у міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі зухвало пограбували АЗС: зв'язали дівчат-операторів і винесли 15 тис. грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути