пʼятниця, 10 січня 2014 18:34

У розслідуванні пожежі у Харкові призначено понад 20 експертиз - прокуратура

У розслідуванні пожежі у Харкові призначено понад 20 експертиз - прокуратура
Фото: youtube.com

У досудовому розслідуванні кримінального провадження за фактом пожежі на ювелірному підприємстві, що сталася 8 січня, призначено групу процесуальних керівників у складі 7 працівників апарату прокуратури Харківської області. До цієї роботи залучено близько 20 слідчих ГУ МВС України у Харківській області. Про це повідомили у прес-службі прокруатури Харківської області.

За інформацією прес-служби, у рамках розслідування призначено понад 20 експертиз. Серед них пожежно-технічні, судово-медичні, хімічна.

"На даний час допитано понад 50 осіб. Зокрема, з дозволу лікарів проводяться допити потерпілих, які знаходяться у медичних установах міста", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, у слідства дві основні версії. Перша – це порушення правил пожежної безпеки, яке спричинило загибель людей. Друга – порушення правил охорони праці на підприємстві.

У зв'язку з цим встановлюються службові особи, які мали відповідати за організацію пожежної безпеки та безпеки праці на підприємстві.

За попередніми даними фахівців, причиною загибелі людей – стало отруєння. Однак чи був це чадний газ, чи інші продукти горіння, встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «У розслідуванні пожежі у Харкові призначено понад 20 експертиз - прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути