неділя, 23 квітня 2023 14:37

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії придумали нові методи мобілізації на війну

У Росії придумали нові методи мобілізації на війну
Кремль мобілізує на війну проти України мігрантів. Фото: defence-ua.com

В РФ придумали новий метод поповнення лав своєї окупаційної армії та зниження рівня напруги в суспільстві.

Так, в Росії почали тиснути на мігрантів з країн Центральної Азії та вимагати від них участі у війні проти України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Нині мігранти відразу після вручення їм паспорта РФ, отримують ще й повістку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР розповіли про знищення найбоєздатнішої частини російських військ

"А вже під час спілкування з комісаром отримують погрози, що їх позбавлять громадянства, якщо ті уникатимуть мобілізації. Другий метод стосується тих, хто ще не отримав паспорт. Їм обіцяють отримання громадянства в найкоротші терміни, якщо ті підуть до лав ЗС РФ. А якщо ті відмовляються, їм погрожують депортацією", ‒ йдеться у повідомленні.

У ЦНС наголошують, що одна з причин такого рішення – невдоволення сімей російських військовослужбовців щодо затримок виплат за загиблих.

"Мобілізація мігрантів покликана заспокоїти етнічних росіян щодо нових хвиль мобілізації. Таким чином кремль продовжує стратегію використання в якості гарматного м'яса мешканців бідних регіонів та менш забезпечних людей на противагу москвичам", ‒ зазначають у ЦНС.

Російське міністерство оборони розпочало нову масштабну кампанію з набору "добровольців" на війну проти України. Таким чином, Москва намагається якомога довше уникнути нової хвилі відкритої мобілізації і можливої напруженості у суспільстві у зв'язку з цим, повідомило міноборони Великої Британії.

Загальні бойові втрати Росії на ранок неділі, 23 квітня, становлять 186 420 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 690 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «У Росії придумали нові методи мобілізації на війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути