четвер, 05 травня 2022 13:06

Спецтема: Війна Росії проти України

У російському Челябінську спалахнула пожежа
4

У російському Челябінську спалахнула пожежа
Фото: РосЗМІ
У російському Челябінську спалахнула пожежа
У російському Челябінську спалахнула пожежа
У російському Челябінську спалахнула пожежа

У Росії палає місто Челябінськ.

Околиця згоріла. Пожежа розпочалася в ніч на 5 травня. Загасити пожежу вдалось лише вранці. Згоріло кілька житлових будинків, пише журналіст Ростислав Демчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованій Макіївці палає нафтобаза

"Близько другої години ночі очевидці повідомили про спалах на горі Уржумці, потім посипалися дзвінки з самого місця загорання. Пожежні підрозділи, що виїхали на місце, виявили відразу кілька палаючих будинків. Поширенню вогню сприяв сильний вітер та близькість будинків один до одного", - пише.

За попередньою версією, причиною пожежі могла стати піч в одному з будинків. Хазяйка дачі протоплювала її вдень, а потім поїхала. Можливо, стався перепал опалювальної системи або вогонь спалахнув через несправність печі.

Стривожив мешканців напередодні ввечері і пожежу в Чебаркулі. Стовп полум'я було видно з різних частин міста.

Рятувальники кажуть, що пожежа була помітна з багатьох районів міста. Після прибуття пожежників кілька будинків були охоплені вогнем повністю. Полум'я перекинулося і на сусідні будинки.

"Складність у гасінні полягала ще в тому, що район - безводний. Найближчі гідранти розташовані на Полєтаєві - за 2,5 та 4,5 кілометри від місця події", - пише 74.ru

У ніч на 3 травня в російському Підмосков'ї в окрузі Богородське спалахнула масштабна пожежа на території комплексу складів, де зберігалася друкована продукція. Площа пожежі становила майже 34 тис. кв. м. Пожежа виникла близько півночі в ангарі на складі видавництва "Просвещение" на території виробничо-складського комплексу "Атлант Парк" на Кудинівському шосе в Богородському.

Зараз ви читаєте новину «У російському Челябінську спалахнула пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути