Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 17:40

У Рівному хлопець повісився через нерозділене кохання

У Рівному хлопець повісився через нерозділене кохання

Учора на Пагорбі слави у Рівному знайшли повішеним 19-річного Дмитра Таркана. Хлопець висів на дереві на мотузці. У його кишені знайшли телефон з передсмертною СМС-кою колишній дівчині.

"Про тіло нам вранці повідомив диспетчер "швидкої допомоги". Звідти диспетчер зателефонував до нас, - розповіла Ірина Мовчанюк з міськвідділу МВС. – На місце тут же виїхала оперативна група. Хлопця зняли із зашморгу, але він уже був мертвим".

Дмитро родом з міста Шепетівка Хмельницької області. У Рівному навчався на юриста у місцевому економіко-гуманітарному університеті ім. академіка Степана Дем'янчука.

Третьокурсник зник 21 лютого. Хлопець знімав двокімнатну квартиру на вулиці Черняка. Жив у ній разом з дівчиною та ще трьома студентами. Його однокурсники кажуть, що пара зустрічалася півроку, а тиждень тому вони розійшлися.

У понеділок ввечері Дмитро пішов з квартири. Більше живим його співмешканці не бачили.

Близько опівночі на мобільний телефон дівчини прийшло повідомлення: "Вибач, що не оправдав твоїх надій, я люблю тебе, але нічого в нас не вийшло. Знайди собі гідного чоловіка, якого будеш щиро любити, не обманюй себе! Я на Холмі Слави за пам'ятником, думаю, знайдете".

СМС прочитали лише зранку. Друзі кинулися на вказане у повідомленні місце, але за пам'ятником Дмитра не знайшли. Він повісився на одному з городів за кількадесят метрів звідти.

"Чи стало причиною самогубства нещасливе кохання, або у хлопця були якісь інші причини – нині з'ясовує слідчий відділ", - каже Ірина Мовчанюк.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному хлопець повісився через нерозділене кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути