понеділок, 19 березня 2012 17:06

У Рівному 93-річну самогубцю врятували за мить до падіння

У Рівному 93-річну самогубцю врятували за мить до падіння
93-річна пенсіонерка намагалась вистрибнути з 4-го поверху

Самотня мешканка Рівного намагалася вкоротити собі віку. Учора 18 березня 93-річна Уляна вилізла на підвіконня своєї квартири у десятиповерхівці на вулиці Київській. Жінка хотіла стрибнути з четвертого поверху.

"На щастя, її наміри вчасно помітили сусіди. Люди, які проходили по двору будинку побачили, як вона вибирається з вікна. Бабуся обережно пролізла через раму і всілася на підвіконня. Руками вона ще трималася за вікно, однак ноги уже звісила долу, наче хоче стрибати на асфальт. З кожною хвилиною бабця відсувалася все далі від вікна", - розповідає капітан Дмитро Мельник з обласного управління МНС. – "Сусіди побоялися щось робити самі, бо ненароком могли би спровокувати самогубцю. Тому вчинили вірно, що одразу повідомили нас".

Рятувальники, міліціонери та карета "швидкої допомоги" під'їхали до будинку так, щоб старенька жінка не могла їх бачити. Чоловіки піднялися на поверх та швидко зламали дверний замок. Бабцю встигли підхопити і втягнути назад у квартиру до того, як вона стрибнула. Жінка навіть зняла капці, щоб було легше вилізти на підвіконня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівчанка так святкувала жіноче свято, що випала з 7 поверху

"Почали її розпитувати, нащо ж вона наважилася на таке. Пані Уляна просто сказала, що втомилася жити. Вона є власницею цієї квартири, уже давно проживає в ній одна", - додає Дмитро Мельник. – "Як з'ясувалося, бабця має родичів, але вони мешкають окремо. Їм уже повідомили про те, що сталося – телефон знайшли у блокноті старенької, який лежав на стільчику біля ліжка. Тепер вони доглядатимуть за пенсіонеркою, щоб вона не вчинила повторної спроби самогубства".

Нагадаємо, минулого місяця з 4-ого поверху випав і розбився 64-річний мешканець райцентру Костопіль на Рівненщині. Пенсіонер напідпитку тікав зі своєї квартири по мотузках, які скрутив з простирадл. Однак не втримався і переламав собі ребра і таз при падінні.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному 93-річну самогубцю врятували за мить до падіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути