понеділок, 06 лютого 2012 14:07

У пожежі на Чернігівщині згоріли 116 свиней
7

Фото: Фото: Прес-служба МНС

4-го лютого у селищі Михайло-Коцюбинське виникла пожежа у тваринницькій будівлі, яка належить місцевому приватному орендному підприємству ім. Войкова.

Про це повідомили у прес-службі МНС у Чернігівській області.

Близько 15 години одна з працівниць побачила дим, що виходів з-під даху, відкрила двері приміщення і побачила, що в середині горить. Жінка побігла викликати рятувальників. В цей час через приплив повітря вогонь почав швидко розповсюджуватися на дах і горище, де, до того ж, зберігались запаси сіна й соломи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині у пожежі загинули троє дітей - так обігрівали хату

"Повідомлення про пожежу до оперативно-координаційного центру УМНС в області надійшло о 15:43. За кілька хвилин на місце пригоди прибуло перше відділення пожежно-рятувального підрозділу з селища Михайло-Коцюбинське. Оцінивши обстановку, адже на цей час вогонь охопив вже майже половину тваринницької ферми, рятувальники викликали додаткові сили. До місця пригоди прибуло друге відділення з селища та ще три підрозділи з Чернігова. Відсутність поруч вододжерел лише ускладнювало роботу рятувальників, адже їм доводилось їздити за кілька кілометрів заправлятись водою", - повідомили пожежники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку на тютюновій фабриці згоріли двоє людей

В результаті пожежі загинуло 116 голів свиней, вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі будівлі. В ході розслідування причин пожежі було з'ясовано, що для обігріву маленьких поросят використовувались нагрівальні прилади з відкритими лампами розжарювання. До того ж вони знаходились на небезпечній відстані. Однією з найбільш ймовірних причин виникнення пожежі є те, що лампа розжарювання луснула, нагрівальний елемент випав і це, можливо, спричинило загоряння.

По факту пожежі проводиться розслідування, збитки встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «У пожежі на Чернігівщині згоріли 116 свиней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути