четвер, 31 травня 2018 23:16

У Порошенка прокоментували ДТП з 13-річним велосипедистом
7

У Києві на переході збили велосипедиста
Фото: dtp.kiev.ua
У Києві на переході збили велосипедиста
У Києві на переході збили велосипедиста
У Києві на переході збили велосипедиста
У Києві на переході збили велосипедиста

Адміністрація президента заперечує, що автомобіль з кортежу президента Петра Порошенка збив 13-річного велосипедиста на пішохідному переході.

"Це неправда. Даний автомобіль не є частиною кортежу Президента", - сказано в коментарі прес-служби Адміністрації, наданому за запитом "Українських новин".

Раніше повідомлялося, що в Києві на нерегульованому пішохідному переході автомобіль з кортежу президента України Петра Порошенка збив підлітка з велосипедом.

"У Києві на вулиці Григоренка, 5-7 навпроти ТРЦ "НОВУС" на нерегульованому пішохідному переході авто з кортежу президента зіткнулося з велосипедистом, який рухався переходом, останнього було госпіталізовано до лікарні з попереднім діагнозом ЗЧМТ (закрита черепно-мозкова травма, - ред.), перелом ноги", - повідомила "Українська правда", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

На фотографіях, опублікованих dtp.kiev.ua, видно, що на місці події зібралася велика кількість людей, які оточили автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП за участю кортежу Порошенка: з'явилися нові подробиці

Нагадаємо, у березні в Києві на перехресті вулиць Шовковичної та Інститутської службовий автомобіль поліції, який супроводжував президента, збив у центрі Києва літню людину. Постраждалого 88-річного чоловіка госпіталізували. У нього був перелом ноги та струс головного мозку.

Прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко повідомив, що президент "шкодує через ДТП" і доручив надати потерпілому необхідну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка прокоментували ДТП з 13-річним велосипедистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути