Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2013 15:32

У Полтаві бездомний пес за два дні покусав 28 людей

У Полтаві бездомний пес за два дні покусав 28 людей
Фото: york-is-love.livejournal.com

У Полтаві 7 та 8 лютого в травматичне відділення першої міської клінічної лікарні звернулося 28 людей. Всіх покусав собака. У людей рани на руках і ногах.

"Собака нападав на жінок і чоловіків. Серед постраждалих семеро дітей, - повідомив лікар міської ветеринарної лікарні. - Тварину описували однаково — сорок сантиметрів у висоту, руда дворняга. Кажуть, ішли спокійно, пес вискакував звідкись, гарчав і кусав, де попало".

Тварина нападала у Київському районі Полтави на вулицях Коцюбинського, Нечуя-Левицького, Шевченка, Тімірязєва та провулку Уютному.

"В одного чоловіка вигризла з ноги шмат м'яса, коли їхав на велосипеді, ще одну жінку покусала, коли поверталась з торбами із магазину, - розповів лікар травмпункту Станіслав Васильович. - Потерпілі досі в лікарні. Їх перевіряють на сказ. Ця хвороба уражає центральну нервову систему й може призвести до смерті".

Полтавці бояться ходити центром міста.

"Пса шукають всі служби: мнсники, комунальники та ветеринарне управління, - повідомив Віталій Шкаревський з полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Поділились на групи й прочісуємо район, всі вулиці".

Коли спіймають пса, зроблять аналізи. Якщо хвора на сказ — тварину вб'ють.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві бездомний пес за два дні покусав 28 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути