Ексклюзиви
субота, 06 березня 2021 10:16

У Польщі сталася смертельна аварія: 5 українців загинули
16

У ніч на 6 березня у Польщі автобус з українцями втрапив у смертельну ДТП. Транспортний засіб злетів з естакади. В автобусі було 57 українців, з яких 5 - загинули. 34 особи госпіталізували.

Рейсовий автобус прямував за маршрутом Познань-Херсон. Аварія сталася поблизу польського Кашице, як повідомляє представник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в Twitter.

На місці ДТП працювали екстрені служби: близько 100 пожежників, 19 бригад парамедиків і поліцейських. Травмованих госпіталізували 2 вертольотами до найближчих лікарень у Перемишлі, Ярославі, Жешуві, Рудній Малій, Пшеворську та Любачу. Тих пасажирів, хто не отримав травм, відвезли до місцевої школи та гуртожитку на деякий час, як пише RMF24.

ДТП сталася 6 березня за кілька хвилин після опівночі. Водій не впорався з керуванням, виїжджаючи з автостради. Автобус вдарився об перила, після чого перекинувся.

У Польщі автобус з українцями втрапив у аварію
Фото: rmf24.pl
У Польщі автобус з українцями втрапив у аварію
У Польщі автобус з українцями втрапив у аварію
У Польщі автобус з українцями втрапив у аварію
У Польщі автобус з українцями втрапив у аварію

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій вантажівки розчавив чоловіка, який ремонтував на узбіччі авто

"Найбільші удари отримали пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки. У той момент, коли автобус раптово загальмував, вдарившись об бар'єри, пасажири почали інертно рухатись у салоні автобусі, б'ючись об сидіння, об салон. Це призвело до численних травм голови, хребта, черевної порожнини та кінцівок", - сказав один з рятувальників, як передає TVN24.

На трасі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця Рівненського району зіткнулися Hundai Elantra та Peugeot Partner 3 березня близько 19:40. Останній від удару перекинувся. У результаті аварії загинув пасажир легковика. Ще троє чоловіків скалічилися.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі сталася смертельна аварія: 5 українців загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути