середа, 05 січня 2022 13:51

У поліції спростували інформацію про масове звільнення правоохоронців під Запоріжжям

У поліції спростували інформацію про масове звільнення правоохоронців під Запоріжжям
В поліції Запоріжжя спростували інформацію про масове звільнення працівників у Токмаку. Фото: npu.gov.ua

Працівники поліції в Токмаку Запорізької області працюють у повному складі й штатному режимі.

Інформація щодо масового надання рапортів на звільнення поліцейськими дільниці №3 Пологівського районного відділу поліції не відповідає дійсності, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Це штучне й планомірне просування неправдивої інформації для дискредитації діяльності поліцейських підрозділу й обласної поліції загалом", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр внутрішніх справ розповів, як підняти зарплати патрульним

31 грудня поліцейські дільниці №3 Пологівського районного відділу поліції дійсно заявили про певні невдоволення станом матеріально-технічного забезпечення та рівнем оплати за понаднормову службу.

Під час спільного обговорення проблемних питань вирішили через профспілкову організацію направити колективне звернення від поліцейських до депутатського корпусу, Кабміну, міністру МВС і президенту України щодо покращення матеріально-технічного забезпечення працівників ОВС.

"Зараз підрозділ поліції працює в штатному режимі. Жодного рапорту про звільнення до апарату ГУНП в Запорізькій області не надходило", - додали в поліції.

Місцеві поліцейські, як і інші працівники ГУНП у Запорізькій області, продовжують діяльність відповідно до службових обов'язків.

У Токмацькому міському відділку поліції в Запорізькій області начебто звільнилися 30 працівників. Це 95 % особового складу поліції Токмака. Це сталося 31 грудня 2021-го, повідомила 4 січня народна депутатка фракції "Слуга народу" 79-го округу Запорізької області Юлія Яцик.

Причин для звільнення було декілька. Зокрема невиконання керівництвом ГУНП Запорізької області оплати праці за ненормований робочий день і нічні зміни; систематичний тиск із боку керівництва поліції щодо виконання показників розкриття злочинів; викривлення фактів роботи працівників поліції публічними особами, що призводить до зниження довіри населення до поліції.

Зараз ви читаєте новину «У поліції спростували інформацію про масове звільнення правоохоронців під Запоріжжям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути