вівторок, 04 листопада 2014 18:40

У Павлополі загинув український боєць, 5 поранених - прес-центр АТО

У Павлополі загинув український боєць, 5 поранених - прес-центр АТО
Фото: tsn.ua

Сьогодні, 4 листопада, бойовики здійснили 33 вогневі атаки на позиції сил АТО. За день загинув один український військовослужбовець, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Стріляли з озброєння танків, що знаходяться на вулицях Павлополя, по наших позиціях, розташованих на околиці населеного пункту. Таким чином бойовики, завдаючи удари по нашим силам, прикриваються мирним населенням. (...) Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, п'ятеро отримали поранення. Всі поранені направлені до медичних установ", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Фейсбуці.

За інформацією прес-центру, впродовж дня бойовики здійснили 33 вогневі нальоти на позиції сил АТО. Найскладніша ситуація - в районі Дебальцево.

Неконтрольовані збройні формування здійснили вогневі нальоти на блокпости, опорні і спостережні пункти, розташовані поблизу н.п. Чорнухіне, Нікішине, Рідкодуб, Міус, кургану Гостра Могила. Вони також стріляли зі стрілецької зброї, АГС та РПГ з боку жіночого монастиря та торгового комплексу по позиціях сил АТО на території старого терміналу Донецького аеропорту.

Крім того, напружена ситуація в районі 31-го блокпоста - у вівторок бойовики неодноразово обстріляли там позиції сил АТО.

"Вогнем знищена вогнева точка бойовиків, що розташовувалася неподалік від населеного пункту Фрунзе", - зазначено в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Павлополі загинув український боєць, 5 поранених - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути