середа, 19 жовтня 2011 11:43

У Обами викрали автомобіль з обладнанням для виступу

У Обами викрали автомобіль з обладнанням для виступу

У місті Хенрік штату Вірджинія з автостоянки готелю Mariott був викрадений урядовий автомобіль з обладнанням для виступу президента США Барака Обами, який почав передвиборчий тур країною. У фургоні перевозили подіум, телесуфлер і безліч різного аудіо-і відеоустаткування на суму понад 200 тисяч доларів.

Втім, довго переживати команді Обами не довелося. Кілька годин по тому фургон був виявлений неподалік від готелю Holiday Inn Express, який розташований поряд з аеропортом міста Річмонд. Примітно, що на фурі білого кольору не було жодних розпізнавальних знаків, за якими можна було б зрозуміти, хто є її господарем.

"Урядовий автомобіль був вкрадений і пізніше повернутий. Ніякої секретної інформації в автомобілі не було. Незважаючи на це, ми сприймаємо подібні інциденти дуже серйозно. Триває офіційне розслідування", - відзначили в службі безпеки.

Президент Обама вирушив у автобусне турне по Північній Кароліні і Вірджинії - штатам, які, на думку політологів, мають велике значення для його переобрання у 2012 році. У середу президент виступить перед жителями Річмонда.

Зараз ви читаєте новину «У Обами викрали автомобіль з обладнанням для виступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути