Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2012 21:51

У німецькій майстерні для інвалідів стався вибух, 14 загиблих

Не менше 14 людей загинули, ще семеро постраждали сьогодні в результаті пожежі в майстерні для інвалідів благодійної організації "Карітас" в Німеччині, передає ИТАР-ТАСС.

Як повідомили в місцевій поліції, інцидент стався приблизно о 14:00 за місцевим часом в місті Тітізєє-Нойштадт (федеральна земля Баден-Вюртемберг). У приміщенні благодійної організації на той момент, за даними правоохоронних органів, знаходилося близько 50 осіб з обмеженими можливостями. Всього майстерня розрахована на 120 чоловік, які займалися обробкою металу, деревини, монтажем електрообладнання.

В даний час пожежа локалізована. Після того, як спалахнув вогонь, спрацювала система пожежної сигналізації. На місце прибули пожежники і поліція. Були задіяні вертольоти. За попередніми даними, в будівлі більше нікого немає.

"Ми змушені взяти до уваги, що люди, які опинилися на місці лиха, не в змозі були раціонально діяти в цій ситуації", - зазначив представник міської пожежної служби Александер Відмайєр.

Згідно з однією з версій, у приміщенні складу стався вибух, який призвів до пожежі. Що спровокувало вибух, поки невідомо, проте, як повідомляють місцеві ЗМІ, там знаходилися якісь хімікати.

Майстерня в Тітізєє-Нойштадт існує вже приблизно 30 років. У 2002 році тут були проведені відповідні роботи з реставрації будівлі.

Зараз ви читаєте новину «У німецькій майстерні для інвалідів стався вибух, 14 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути