Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2014 12:35

"У нас 12 бронежилетів на сотню бійців" - 39-му батальйону терміново потрібна допомога

"У нас 12 бронежилетів на сотню бійців" - 39-му батальйону терміново потрібна допомога
Фото: google.com.ua

39-му батальйону територіальної оборони Дніпропетровська, який зараз базується в Донецькій області та бере участь в Антитерористичній операції, потрібна допомога.

Про це LB.ua повідомив командир роти 39-го батальйону Юрій Р.

"У нас 12 бронежилетів на сотню бійців", - сказав командир роти. За його словами, кілька меценатів обіцяли доставити амуніцію до відправлення бійців в зону АТО, однак ці обіцянки не виконані і військові, як і раніше, не забезпечені елементарними засобами захисту.

Бійцям батальйону необхідні бронежилети 5-го рівня захисту, ліхтарики, індивідуальні аптечки, теплі светри для нічних чергувань. Крім того, для безпеки солдатів потрібні прилади нічного бачення і тепловізори. Також потрібні рації - зараз бійці змушені спілкуватися між собою по мобільних телефонах.

Фінансову допомогу для 39-го батальйону можна перераховувати на поточний рахунок номер 26207702365114 в Дельта-банку, одержувач Вернер Неллі Георгіївна, договір № 006-15505-251213 - поповнювати можна у відділенні або через термінали Ibox.

З питань доставки амуніції прохання звертатися за телефоном 093-2179684.

Нагадаємо, нещодавно Антимонопольний комітет України зупинив закупівлю бронежилетів за державні кошти, Турчинов звернувся до Генпрокуратури з вимогою провести перевірку і покарати винних.

Зараз ви читаєте новину «"У нас 12 бронежилетів на сотню бійців" - 39-му батальйону терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути