Ексклюзиви
субота, 11 січня 2014 11:15

У мережі з'явилося криваве відео з місця побиття Луценка

У мережі з'явилося криваве відео з місця побиття Луценка
Фото: скріншот з Youtube

У мережі з'явилося відео з місця подій, які відбулися вчора, 10 січня, біля Києво-Святошинського суду у Києві. На кадрах — закривавлений екс-міністр МВС Юрій Луценко.

Нагадаємо, вчора під час винесення вироку у справі "васильківських терористів" група активістів на чолі з народними депутатами під прапорами ВО "Свобода" пікетували приміщення Києво-Святошинського суду.

Частина пікетувальників заблокувала виїзди з внутрішнього двору суду та прилеглі до приміщення вулиці, аби не пропустити службовий автомобіль.

Під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив Юрія Луценка. Під час блокування людьми автобусів з "Беркутом" хтось почав штовхати один з них. У цей момент з автобусу вискочили правоохоронці, які почали бити людей, що стояли поруч.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Беркут" побив Юрія Луценка та ще одну людину

Юрію Луценку розбили голову, як мінімум ще одній людині завдали травм. Екс-міністр МВС знаходиться у реанімації. Прокуратура розпочала кримінальне провадження за статтею "Перевищення службових повноважень".

Столична міліція розпочала декілька кримінальних проваджень за фактами хуліганства, насильства щодо працівників правоохоронних органів та втручання в діяльність судових органів.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилося криваве відео з місця побиття Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

125

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути