Ексклюзиви
субота, 24 червня 2017 13:56

У Лондоні виселили з квартир 4 тис. осіб

У Лондоні виселили з квартир 4 тис. осіб
Евакуація людей у Лондоні Фото: nytimes.com

У ніч на 24 червня поліція Лондона евакуювала більше 4 тис. осіб у районі Камден. Відселення стосувалося 800 квартир в п'яти багатоповерхових будівлях.

Пожежні інспектори визнали небезпечність цих будівель. Вони обшиті такими ж пластиковими панелями, як і висотка Grenfell Tower, що згоріла. В ній загинули щонайменше 79 осіб. Переїзд великої кількості людей серед ночі викликав паніку серед населення.

Людей попросили переїхати до родичів і друзів. Будинки обстежують і визначають їх рівень безпеки. Проведуть необхідні будівельні роботи. Заміна облицювання будівель може зайняти від трьох до чотирьох тижнів, повідомляє The New York Times.

Деякі жителі відмовилися залишати свої будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бачила, як чоловік вистрибнув із вікна, чула, як діти кричать" - очевидці пожежі в Лондоні розповіли про свої враження

В ніч на 14 червня у західній частині Лондона сталася масштабна пожежа 27-поверхового будинку, до гасіння якої долучено близько 200 пожежників. За останніми даними, 68 осіб були доставлені до лікарень. Раніше повідомлялось про 12 загиблих.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні виселили з квартир 4 тис. осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути