середа, 04 липня 2012 11:52

У лобовій аварії на Запоріжжі розбились насмерть 3 людини

3 липня о 23:30 біля міста Дніпрорудне Василівського району на автошляху "Дніпрорудне – Орлянка" внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів 3 людини загинули, ще 2 особи, у тому числі 1 дитина 2010 року народження., з важкими травмами були госпіталізовані, повідомили у прес-службі МНС України.

За повідомленням ДАІ Запорізької області, сталося лобове зіткнення двох легковиків: CHERY A15", під керуванням чоловіка 1977 року народження, який рухався зі сторони Василівки в сторону Енергодару з автомобілем "ВАЗ 217030".

"Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля "Chery A15", дівчина 1989 року народження, загинули на місці пригоди, водій автомобіля ВАЗ 217030 та ще два пасажири доставлені до Дніпрорудненської міської лікарні з тілесними ушкодженнями, але водій від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні", - зазначили даішники.

Як зауважили даішники, одна з поранених пасажирок — 2-річна дівчинка. Її з черепно-мозковою травмою та переломом стегна доставили до Дніпрорудненської міської лікарні.

 

Зараз ви читаєте новину «У лобовій аварії на Запоріжжі розбились насмерть 3 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути