вівторок, 13 грудня 2022 02:49

У Курській і Брянській областях Росії знову "бавовна": що згоріло на цей раз

У Курській і Брянській областях Росії знову "бавовна": що згоріло на цей раз
У Брянській області пожежа вирує на місці розташування мотострілецького полку. Фото: t.me/warradarukraine

На територію країни-терориста Росії знову прийшла "бавовна". У ніч на 13 грудня потужні вибухи гриміли в Брянській та Курській областях РФ.

Імовірно, були вражені військові об'єкти, пишуть російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на місцевих очевидців, повідомляє Gazeta.ua.

Відомо, що вибухи в Брянській області чули жителі міста Клинці та селища Климове; місцеві кажуть, що сила вибуху була такою, що "будинки підстрибнули". Клинці розташовані за 60 км від кордону з Україною, біля міста дислокується мотострілецький полк. Місцеві також припустили, що удар завдавали по військовій частині.

У Климовому за 30 км від українського кордону сталася потужна пожежа. У цьому населеному пункті розташовується російський військовий аеродром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Мелітополя гучна "бавовна". В окупантів великі проблеми

Крім того, пізніше російські пропагандисти заявили, що "бавовна" прийшла і в Курську область. Але там поки навіть не зрозуміло, що саме було уражено. В обох випадках російська влада не давала ніяких офіційних коментарів.

У ніч на 11 грудня на тимчасово окупованій території Луганської області сталася чергова "бавовна". Прилетіло до штабу найманців приватної військової компанії "Вагнер" у Кадіївці. Втрати окупантів обчислюються в сотні одиниць особового складу.

У селі Майське Мелітопольського району на Запоріжжі ліквідували "лігво" окупантів у місцевій школі. Вибух там пролунав 11 грудня. В результаті "бавовни" ворог не дорахувався частини особового складу. Про це повідомив воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко.

Зараз ви читаєте новину «У Курській і Брянській областях Росії знову "бавовна": що згоріло на цей раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути