четвер, 27 березня 2014 14:22

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

У Криму військового пенсіонера вбили через квартиру ріелтори

У Криму військового пенсіонера вбили через квартиру ріелтори
Фото: 0352.ua

Скориставшись політичною плутаниною на півострові, злочинці почали зводити рахунки з найбільш вразливою частиною населення. Так, 26 березня виявили труп 67-річного військового пенсіонера з Севастополя із проломленим черепом. Вбивцями виявилися ображені ріелтори.

12 років тому у чоловіка виникла суперечка з ріелторською компанією, яка претендувала на половину його житла. Всі ці роки пенсіонер не давав їм заселити до себе квартирантів, називаючи себе єдиним власником помешкання. Скориставшись останніми подіями в Криму, співробітники ріелторської фірми Севастополя вирішили позбутися непоступливого пенсіонера.

Як повідомили Gazeta.ua у МВС Севастополя, спершу зловмисники хотіли провернути аферу, відвівши до нотаріуса схожого на власника квартири чоловіка, однак в останній момент вирішили діяти більш радикально.

Молоді люди вломилися до пенсіонера додому, прикриваючись підробленими посвідченнями МВС Росії. Погрозами вони спробували змусити того переписати квартиру на одного з візитерів. Коли ж пенсіонер відмовився, його сильно побили, закували в наручники і відвели в підвал однієї з покинутих будівель. Там же військового пенсіонера забили до смерті битами. За висновком судмедекспертів, смерть потерпілого настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми.

Втім, вбивць затримали наступного дня прямо в квартирі вбитого, коли ті обшукували речі своєї жертви. Безпосереднім виконавцем виявився 27-річний безробітний севастополець, а організатором 30 -річний ріелтор. Стосовно обох відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Зараз ви читаєте новину «У Криму військового пенсіонера вбили через квартиру ріелтори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути