четвер, 23 серпня 2012 16:15

У Криму "регіонал" побив 3-х дітей

У Криму "регіонал" побив 3-х дітей
Чоловік бив по обличчю, хапав за коси, вирвав з вуха сережку. Фото: online47.ru

22 серпня Ілону Барикіну, котру в Джанкої побив депутат-"регіонал", виписали з лікарні додому. Дівчинка буде лікуватися в домашніх умовах.

Депутат міської ради від Партії регіонів кримського міста Джанкой Ігор Головський увечері 1 серпня побив трьох дітей у кафе "Східна кухня". 14-річній дівчинці знадобилася госпіталізація.

Про інцидент розповів колишній депутат трьох скликань Джанкойської міської ради Олег Радзивилов.

"Подія сталася після 18 години. Депутат уже покинув кафе, розташоване на трасі, а потім у стані алкогольного сп'яніння повернувся та звинуватив його співробітників у тому, що вони викрали його мобільний телефон", - сказав він.

Бив по обличчю, хапав за коси, вирвав з вуха сережку, розповіла Ілона, котра після побиття опинилася в лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

У висновку судмедексперта вказані забої, синці, садна обличчя та тімені і розірвана мочка вуха.

Також дісталося колегам Ілони – неповнолітнім Кирилу та Роману. Б'ючи дітей, Головський повторював, що він депутат, розмахував мандатом, залякував присутніх. Телефон депутата пізніше знайшли у господині кафе – Ельвіри Кантемирової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка кидала сусідську дитину об асфальт, поки чоловік-МНСник тримав батька

Разом з тим в зв'язку з виборчою кампанією інцидент усіляко заминають. Прокуратура взагалі не бачить складу злочину.

"Після інциденту почали перевіряти чи з благополучної родини Ілона, пустили чутки, що вона повія, – каже бабуся дівчинки Тетяна Барикіна. – Онучка моя з Сімферополя. Дочка працює в готелі в Алушті, батько – військовий, але з ними не живе. Ілона приїхала до мене на канікули. Питання про роботу для неї не стояло – мама повністю забезпечує дитину. Сусідські діти запропонували піти разом з ними – підробити. Дівчинка зацікавилася і пішла й собі разом з ними. Така собі підліткова самостійність, коли хочеться заробити й самому копійку. Кафе знаходиться неподалік нашого дому. На Ілону намовляли, що вона повія, але після інциденту приїхала її мама – водила дитину до гінеколога, котрий видав відповідну довідку, яка заперечує ці чутки. Сам Головський заявляє в пресі, що ми вирішили з нього грошей виманити таким чином…".

Також, за словами родини потерпілої дівчинки, нещодавно депутат уночі приїздив до них під під'їзд, кричав та погрожував.

Усього стосовно інциденту було написано 3 скарги у прокуратуру. Лише по одній з них – за незаконне працевлаштування неповнолітніх – оштрафували господиню кафе. Зараз у Джанкойській міжрайонній прокуратурі лежить ще дві скарги – по факту побиття дівчинки депутатом Ігорем Головським та по факту хуліганства, здійсненого ним же.

6 серпня Джанкойська міжрайонна прокуратура офіційно повідомила: інформація про побиття неповнолітньої одним з депутатів Джанкойської міськради не підтвердилася, а потерпілі не зверталися з заявами.

Мати побитої дівчинки Наталя Барикіна пояснила, що заява у прокуратурі лежить і поскаржилася на дії Джанкойського міжрайонного прокурора Ільяса Рамазанова до прокуратури Автономної Республіки Крим. 16 серпня на сайті кримської прокуратури повідомили: інформація підтвердилася частково.

"Кримінальна міліція у справах неповнолітніх зацікавилася фактом працевлаштування дітей і їх роботи в нічний час, – пояснив екс-депутат Радзивилов, котрий допомагає зараз родині Ілони в правових питаннях. – Оштрафували власницю закладу Ельвіру Кантемирову. На цьому все. У нас у Джанкої власні порядки. Місто без роботи, курортів тут немає. Якщо людина має роботу і 1,5 – 2 тисячі гривень зарплатні – вона вже людина. Якщо трохи більші доходи, чи власний бізнес – вона тут цар. А якщо ще й депутатський мандат – то така людина в Джанкої взагалі напівбог".

Зараз слідство у справі триває.

Зараз ви читаєте новину «У Криму "регіонал" побив 3-х дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути