субота, 07 липня 2012 23:45

У Краснодарському краї повінь забрала життя 105 людей
17

Фото: Фото: ИТАР-ТАСС

В результаті повені в Краснодарському краї 7 липня 2012 загинули, за даними крайового ГУМВС, 105 осіб. Через сильні зливи, що почалися увечері 6 липня, в декількох населених пунктах виявилися підтоплено сотні житлових будинків. У Новоросійську був введений Надзвичайний стан. Сильно постраждали Геленджик, Кримськ. За даними влади, за 16 годин в Геленджику випало 304 міліметра опадів, в Кримському районі - 171 мм, а в Новоросійську - 300 мм (річна норма становить близько 700 мм).

"За короткий час випало до 4-5 місячних норм опадів, пройшли сильні грози, дуже великий паводок на річках, спостерігалося затоплення територій, перевищення небезпечних відміток рівня води", - заявила представник Гідрометцентру РФ.

Погана пропускна здатність систем каналізації або їх відсутність могли стати причинами підтоплення територій, повідомили в Росводресурсов.

Сума збитку від повені може перевищити мільярд рублів. Про це заявив повпред президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов на нараді оперативного штабу в Геленджику.

Зараз ви читаєте новину «У Краснодарському краї повінь забрала життя 105 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути