четвер, 01 листопада 2018 13:44

У Києві затримали вбивцю, якого шукав Інтерпол

У Києві затримали вбивцю, якого шукав Інтерпол
У Києві правоохоронці затримали 39-річного громадянина Грузії. Його розшукував Інтерпол за підозрою у вбивстві громадянки Польщі. Фото - pravda.com.ua

1 листопада о шостій ранку в Києві правоохоронці затримали 39-річного громадянина Грузії.

Його розшукував Інтерпол за підозрою у вбивстві громадянки Польщі, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Правоохоронці зазначають, що в ніч проти 21 жовтня у польскому місті Лодзь зникла 28-річна громадянка Польської Республіки. Місцеві поліцейські встановили підозрюваного. Одразу після вбивства він виїхав на територію України. Його оголосили у міжнародний розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Борисполі" затримали шахрая, якого розшукував Інтерпол

"Підозрюваний був оголошений у міжнародний розшуку Інтерполом, йому була виставлена "червона картка". Весь блок української кримінальної поліції взявся за пошуки ще до офіційного звернення", – розповів Аброськін.

За його словами, у подальшому для розшуку зловмисника було створено спільну українсько-польсько-грузинську робочу групу поліцейських. У результаті слідчо-розшукових дій підозрюваного затримали.

Столичні правоохоронці затримали 56-річного громадянина Великої Британії. Його розшукували з 2015-го. У своїй країні був заочно засуджений на 8 років в'язниці за шахрайство. Загальна сума збитків від злочинних дій чоловіка становить майже $98 тис.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали вбивцю, якого шукав Інтерпол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути