четвер, 13 вересня 2018 15:05

У Києві затримали бойовика ІДІЛ

У Києві затримали бойовика ІДІЛ
13 вересня у пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Таджикистану. Його розшукував Інтерпол за участь у терористичній організації ІДІЛ. Фото - ДПСУ

13 вересня у пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Таджикистану. Його розшукував Інтерпол за участь у терористичній організації ІДІЛ. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Під час оформлення пасажирів одного з рейсів, що прибув до пункту пропуску "Бориспіль", прикордонники затримали громадянина Таджикистану. На іноземця під час заходів прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу. За повідомленням, 29-річний громадянин Таджикистану розшукувався таджицькими правоохоронними органами за здійснення терористичної діяльності", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ІДІЛ оздоровлювалися в Криму – Соловйов перевершив себе

Громадянин Таджикистану 2016-го прибув до Сирії, де приєднався до терористичної організації ІДІЛ. У подальшому він проходив навчання у терористичному військовому таборі, де і став одним із найактивніших учасників цієї екстремістської організації.

Прикордонники затримали іноземця, склали відповідні процесуальні документи та передали співробітникам Національної поліції України.

В Україні переховується колишній бойовик ІДІЛ Марат Нурмагомедов із РФ. Він стверджує, що розчарувався в екстремістському угрупованні, отримав у Туреччині паспорт на нове ім'я і під ним проживає тепер в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали бойовика ІДІЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути