Ексклюзиви
середа, 25 червня 2014 14:16

У Києві водії джипів побилися і влаштували стрілянину
4

Фото: lb.ua

Сьогодні вранці на Харківській площі у Києві водій одного позашляховика побив іншого, за що у відповідь отримав три постріли з пістолета.

Як вдалося з'ясувати, Toyota Prado, в салоні якого знаходилися чоловік, жінка і їхній маленький онук, рухався в лівій смузі у напрямку Борисполя. Ззаду за ними рухався позашляховик Mercedes, водій якого моргав ближнім світлом, ймовірно, вимагаючи поступитися дорогою. Так як рух був інтенсивним, водій Toyota продовжував їхати в своїй смузі. Раптово Mercedes випередив "японця" справа і, "підрізавши", зупинив його. З Mercedes вискочив водій, підбіг до Prado і, витягнувши чоловіка, який сидів за кермом японського позашляховика, почав бити його руками і ногами. Водій Toyota дістав травматичний пістолет, зробив три постріли і, відігнавши кривдника, викликав міліцію і "швидку допомогу", пише LB.ua.

Лікарі, що прибули, оглянули та госпіталізували обох водіїв з різними травмами. У Mercedes, крім водія, перебували жінка і дитина підліткового віку. За їхніми словами, вони поспішали в аеропорт на літак.

Як з'ясувалося, пістолет, з якого були зроблені постріли, був офіційно зареєстрований, і водій Toyota мав дозвіл на його використання. Обставини події з'ясовує слідча група.

Зараз ви читаєте новину «У Києві водії джипів побилися і влаштували стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути