понеділок, 23 липня 2018 11:42

У Києві вбили чоловіка та поранили жінку

У Києві вбили чоловіка та поранили жінку
У Києві 29-річний громадянин Польщі вбив чоловіка, порізав ножем жінку та кидався на поліцейських. Фото - kriminalukraine.com.ua

У Деснянському районі Києва на вул. Гната Хоткевича було виявлено тіло чоловіка з множинними ножовими пораненнями. До злочину може бути причетний 29-річний громадянин Польщі, який також поранив ножем жінку та намагався підрізати поліцейських. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Правоохоронці з камер спостереження отримали прикмети чоловіка, причетного до злочину. Невдовзі наряд поліції біля будинку на вулиці Двінській побачив, як невідомий б'є ножем жінку. Потерпілій викликали "швидку", а поліцейські почали затримування нападника, схожого на чоловіка, якого зафіксували відеокамери на вулиці Гната Хоткевича. У результаті зловмисник кинувся із ножем на працівників поліції. Старший наряду застосував табельну зброю. Правопорушник отримав поранення ноги та був госпіталізований до лікарні", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред поля знайшли труп чоловіка

За фактами умисного вбивства, замаху на вбивство та посягання на життя працівника правоохоронних органів відкриті кримінальні провадження.

У селі Бобрів Вінницької області чоловік облив бензином і підпалив свого товариша. Зазначається, що конфлікт стався на ґрунті давніх неприязних відносин, при цьому чоловіки були п'яними.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вбили чоловіка та поранили жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути