Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2012 19:51

У Києві вантажівка врізалася у маршрутку з пасажирами: 2 людини госпіталізовані

У Києві на перехресті бульвару Перова і вулиці Алішера Навої (Дніпровський район) вантажівка "ГАЗ-53" врізалася в автобус "Богдан А-092", який слідував за маршрутом № 498 з пасажирами, повідомляють ряд ЗМІ та очевидці на форумі порталу autoua.net.

Судячи з відео та опублікованих фотографій, вантажівка врізалася в автобус праворуч, удар припав на середину борта, уздовж якого розташовані пасажирські сидіння. В результаті удару борт мікроавтобуса зім'ятий, вибито скло, деформовані двері. За заявою одного з очевидців, "судячи з усього, є жертви, дуже багато міліції".

У той же час, є інформація про двох постраждалих, які вже госпіталізовані та перебувають у важкому стані, проте, судячи з характеру пошкодження автобуса, їх кількість може досягти десятка.

ДТП сталося близько 17:00. В даний час по бульв. Перова утворився затор, вільна лише одна смуга руху. За оцінкою свідків, на місці події знаходиться близько 10-15 нарядів міліції, 2 або 3 опергрупи, є як мінімум одна карета "Швидкої допомоги". Очевидці висловлюють думку, що "Богдан не поступився вантажівці".

Зараз ви читаєте новину «У Києві вантажівка врізалася у маршрутку з пасажирами: 2 людини госпіталізовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути