середа, 29 січня 2014 13:38

У Києві невідомі застрелили ще одного міліціонера

У Києві невідомі застрелили ще одного міліціонера
Фото: podrobnosti.ua

Старший прапорщик міліції помер в лікарняному закладі внаслідок вогнепального поранення в грудну клітку, повідомляє прес-служба ГУМВС у Києві.

Вчора близько 14 год. спецлінією 102 надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на початку лісопаркової зони на вул. С. Лазо. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції Дніпровського району. Потерпілим виявився 42-річний старший прапорщик міліції цього ж районного управління міліції. Каретою "швидкої" його негайно було доставлено до лікарняного закладу з попереднім діагнозом – вогнепальне поранення грудної клітки з пошкодженням серця та діафрагми.

Через кілька годин правоохоронець помер під час надання йому медичної допомоги.

Слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Проводиться досудове слідство. З'ясовуються всі обставини.

Громадян, які можуть надати будь-яку корисну інформацію щодо скоєного, просять звертатися до Дніпровського райуправління столичної міліції (вул. Червоноткацька, 2) або телефонувати за номерами: 044-559-15-37; 559-51-85 або 102.

Нагадаємо, 24 січня неподалік гуртожитку "Беркута" застрелили в голову 27-річного старшого сержанта відділу державної служби охорони Голосіївського райуправління міліції. Свідки бачили, як двоє невідомих тікали з місця пригоди.

Зараз ви читаєте новину «У Києві невідомі застрелили ще одного міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути