Ексклюзиви
пʼятниця, 05 грудня 2014 16:48

У Києві гадалка видурила у сім'ї майже мільйон гривень

У Києві гадалка видурила у сім'ї майже мільйон гривень
Фото: pravda.lutsk.ua

У столиці ворожка-шахрайка виманила у клієнтів 107 тисяч гривень і 42 тисячі доларів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

30-річний мешканець Києва приїхав встановити інтернет на замовлення, господиня увійшла в довіру, а потім почала робити свої брудні справи.

Спочатку вона повідомила, що на ньому лежить тяжка порча, розповіла як їздить в Єрусалим по свічки та прислужує при Свято-Покровському чоловічому монастирі. Чоловік погодився на зцілюючий обряд.

Після першого "сеансу" шахрайка повідомила, що обряд розпочато, і зупинятися вже не можна. Для продовження обряду необхідно 999 гривень, а якщо останній не знайде гроші – помре.

Після цього ціни на "обряди" щоразу піднімались.

Мати чоловіка запідозрила неладне і вирішила побачити, куди її син носить гроші. Ворожка їх зустріла чемно та познайомила одразу зі своєю 5-річною донькою, що викликало довіру. Далі жінка сказала матері, що за нею по п'ятах ходить смерть, і потрібно піти до церкви, купити свічки для вінчання, примотати до них 3000 гривень та віддати свічки їй, що мати з сином і зробили. Після чого шахрайка повідомила матері, що з плином місяця вона зустріне свого законного чоловіка - свою долю.

І справді, приблизно через місяць мати познайомилася з чоловіком, який їздив на автомобілі "Mercedes" і всіляко демонстрував свою забезпеченість. Та невдовзі він сказав, що має проблеми з бізнесом і умовив здати під заставу квартиру для придбання автофургону для перевезення овочів і фруктів.

Жінка погодилася. "Бізнесмен" забрав 42 000 доларів і зник. Через декілька днів з телефонного номера коханця жінці зателефонував невідомий та заявив, що власника цього телефона знайдено розстріляним біля свого "Mercedesа", після чого відключив слухавку. Мати одразу повідомила про це ворожку, яка, приїхавши, потримала в руках сорочку "бізнесмена", підтвердила його вбивство, та пішла з квартири.

Зараз ви читаєте новину «У Києві гадалка видурила у сім'ї майже мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути