пʼятниця, 18 травня 2012 17:06

У Керчі вибухнула квартира у багатоповерхівці

18 травня в 2 годині ночі на вулиці Орджонікідзе 115 внаслідок вибуху загорілася квартира на 4-му поверсі 5-поверхового будинку. В ній проживала одинока жінка пенсійного віку. Вона в стані шоку вибігла із будинку і побігла в невідомому напрямку. Пізніше її знайшли прикордонники на одному із пляжів і доставили в лікарню із сильними опіками.

"Вогонь швидко перекинувся на коридор. Люди в той час спали але почули дим і почали вибігати на вулицю. Хтось із очевидців викликав пожежників. Виклик був прийнятий в 2:22 і вже через 9 хвилин пожежники були на місці. На 4 поверсі застрягли 6 людей. Вони не могли самостійно вибратись бо вхід в квартири був заблокований. Їх діставали рятувальники на автодрабині," - розповіли в прес-службі ГУ МНС України.

Очевидці стверджують, що чули хлопок, після цього побачили вогонь на четвертому поверсі.

"Невідомо точно, що там сталося. Рятувальники розказували, що полум'я було білого кольору, а це свідчить про надзвичайно високу температуру горіння. Загоряння ліквідували в 4:10. Добре, що ніхто не загинув. Постраждало лише двоє жінок. Одна із них отруїлася чадним газом, а інша, та яка була в квартирі, що зайнялася отримала опіки 2-3 ступеня. У неї був шок. Вона спочатку втекла із місця пожежі. Згодом її знайшли прикордонники на одному з пляжів Керчі," - пояснюють у прес-службі.

Внаслідок пожежі одна квартира вигоріла повністю, ще дві пошкоджені частково. На місці працюють служби Керченського управління Держтехногенбезпеки і "Міськгазу". За попередньою версією пожежа сталася внаслідок вибуху газової колонки.

 

Зараз ви читаєте новину «У Керчі вибухнула квартира у багатоповерхівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути