Ексклюзиви
субота, 21 березня 2020 11:18

У дружини топчиновника з Харкова виявили коронавірус

У дружини топчиновника з Харкова виявили коронавірус
У дружини заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача виявили коронавірус. Чиновник теж погано почувається і перебуває в лікарні. Фото: kh.depo.ua

20 березня виявили коронавірус у дружини заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача – 37-річної Вікторії Скоробогач. Вона нещодавно повернулася із Франції.

Самого чиновника госпіталізовали до столичної лікарні після погіршення самопочуття. На цей час тестами не підтверджений вірус COVID-19. Однак вчора він ще раз здав аналізи, повідомила прессекретар Скоробагача Вікторія Петрухіна.

"У понеділок він відчув різке погіршення самопочуття - підвищена температура, яка не збивається, слабкість, - і самоізолювався. Він склав кілька тестів на COVID-19, поки що всі негативні. Вчора ввечері він відчув себе гірше і його госпіталізували", - сказала Петрухіна, передає Інтерфакс-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина нардепа Шахова заразилася коронавірусом

Вона уточнила, що на початку березня Скоробагач був у Німеччині, де проходив реабілітацію, звідти прилетів до Києва і весь час перебував там. У Харків не повертався.

Дружина чиновника теж в Києві, почувається добре, перебуває на самоізоляції.

Директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов заразився коронавірусом. Захворювання в нього підтвердилося в понеділок, 16 березня. Наступного дня захворіла його дружина — засновниця компанії Magonova&Partners Анастасія Магонова.

Зараз ви читаєте новину «У дружини топчиновника з Харкова виявили коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути