понеділок, 09 вересня 2013 20:16

У Донецьку чоловік з сміттєвим пакетом на голові пограбував банкомат

У Донецьку чоловік з сміттєвим пакетом на голові пограбував банкомат
Фото: gagadget.com

У п'ятницю ввечері, 6 вересня, У Донецьку невідомий із сміттєвим пакетом на голові протягом трьох хвилин пограбував банкомат Приватбанку.

Як стало відомо, ввечері 6 вересня в зоні самообслуговування одного з відділень Приватбанку на проспекті Миру було зафіксовано пограбування терміналу самообслуговування.

"Невідомий злочинець з чорним сміттєвим поліетиленовим пакетом на голові за допомогою механічного інструменту зламав вхідні двері до зони самообслуговування клієнтів. Отримавши таким чином доступ до терміналу банку, зломщик зміг розкрити сейфовую частина терміналу та заволодіти грошовими коштами", - повідомили в банку.

Незважаючи на те, що термінал банку був підключений до системи централізованої охорони, і по сигналу тривоги оперативна група охоронної компанії прибула в перебігу трьох хвилин, затримати злочинців на місці так і не вдалося.

У зв'язку з цим Приватбанк оголосив нагороду в 10 000 гривень за піймання зломщика терміналу. У банку не повідомили, яку суму грошей забрав грабіжник.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку чоловік з сміттєвим пакетом на голові пограбував банкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути