Ексклюзиви
субота, 01 грудня 2012 17:51

У Дніпропетровську голова райради влаштував ДТП, одна людина загинула

У Дніпропетровську сталася ДТП за участю голови Зачепилівської районної ради (Харківська область) в аварії загинув чоловік.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на управління МВС України в Дніпропетровській області, аварія сталася 30 листопада близько 21.00 на проспекті Правди.

Водій автомобіля "Mitsubishi Pajero" (голова Зачепилівської райради), рухаючись з боку вул. Столєтова в напрямку пр-та Воронцова, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Geely". Потім він продовжив некерований рух і зіткнувся з автомобілем "Mercedes-Benz 190". У свою чергу, "Geel"y після зіткнення продовжив некерований рух, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем "Skoda".

Внаслідок ДТП водій "Mercedes" загинув на місці. Водії "Mitsubishi" і "Skoda" отримали травми. Аналіз крові попередньо показав, що алкоголю в крові у трьох водіїв, які вижили, немає.

1 грудня слідчий слідчого управління ГУ МВС України в області вніс дані про ДТП в Єдиний реєстр досудових розслідувань, попередня кваліфікація - ст. 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Прокурор області підписав повідомлення про підозру голови Зачепилівської райради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК.

За попередніми даними, цей чиновник є власником або керівником футбольного клубу СК "Колос" (Зачепилівка), футболіст якого знаходився в салоні "Mitsubishi Pajero" і зник з місця ДТП.

Як повідомляють "Южноукраинские новости", водій автомобіля "Mitsubishi Pajero" перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську голова райради влаштував ДТП, одна людина загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути