Ексклюзиви
пʼятниця, 11 серпня 2017 14:07

У Дніпрі знову стрілянина: один загиблий, жінка та чоловік - поранені

У Дніпрі знову стрілянина: один загиблий, жінка та чоловік - поранені
У Дніпрі сталася перестрілка, під час якої один чоловік був убитий. Ще один чоловік та жінка отримали поранення. Фото - поліція Дніпропетровщини

11 серпня в Дніпрі на вул. Івана Акінфієва сталася стрілянина.

Стріляли біля готелю "Світанок" у недобудові. В результаті одна людина загинула. Ще двох з пораненнями доправили до лікарні. Про це повідомила речник обласної поліції Анна Старчевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали стрільця, який убив чоловіка та поранив дитину на пляжі

"Подія сталася близько 10:00. Стріляли на 5-му поверсі недобудови. На місці поліція виявила тіло чоловіка. Також постраждали чоловік і жінка. Зараз вони дають свідчення", - сказала Старчевська.

На місці події правоохоронці знайшли близько десятка гільз 9-міліметрового калібру. По місту й області оголосили план "Сирена", тривають пошуки зловмисника. Поліція розглядає всі версії події.

Увечері 24 липня біля кафе "Д.О.М." на просп. Гагаріна, 92, Шевченківського району Дніпра сталася перестрілка. Загинули двоє учасників АТО - 37-річний Олексій Вагнер і Максим Іващук, 36 років. Прийшли туди на прохання товариша та відомого в місті адвоката 51-річного Едмонда Саакяна. Мали зустрітися з колишнім бізнес-партнером його брата Едуарда Шоломом Нахшоном. Разом займалися будівельним бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі знову стрілянина: один загиблий, жінка та чоловік - поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути