вівторок, 17 грудня 2013 12:28

У Дніпрі втопилися двоє молодих рибалок

У Дніпрі втопилися двоє молодих рибалок
Фото: fiordboat.com

17 грудня близько 11.00 у Каневі водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління державної служби з надзвичайних ситуацій знайшли тіла 28-річного Михайла та 27-річного Євгена.

"Чоловіки поїхали на риболовлю ще 13 грудня. Наступного дня інші рибалки знайшли на Дніпрі пошкоджений гумовий човен, який, скоріше за все, належав саме зниклим канівчанам. Про те, що вони не повернулися додому, нам повідомили через три дні. Водолази розпочали пошуки, але вони ускладнювалися через кригу. За цей період вдалося обстежити 2 км дна, шукали на глибині 6-9 м. Тіла рибалок знайшли неподалік шлюзів Канівської ГЕС на 9-метровій глибині. Швидше за все, після риболовлі, вони почали пливти додому. Але вода від берега вже замерзла, тому, ймовірно, льодом порізали човен. Більше всього, що хтось першим почав тонути, інший намагався допомогти. Тому що їх знайшли такими, що вони трималися один за одного", - повідомив Cazeta.ua помічник начальника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Костянтин Проценко.

Цього року на Черкащині загинуло 7 рибалок, а врятовано 26.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі втопилися двоє молодих рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути