понеділок, 13 вересня 2021 04:53

У Дніпрі водій на повній швидкості збив чотирьох пішоходів

У Дніпрі водій на повній швидкості збив чотирьох пішоходів
Після аварії, як розповіли очевидці, водій поводив себе агресивно. Фото: скріншот з відео

У місті Дніпро, на вулиці Калинівській, легковий автомобіль марки Mercedes на повній швидкості збив чотирьох пішоходів, зніс світлофор і врізався у житловий будинок. Попередньо, ніхто не загинув.

Про це повідомляє Інформатор. Mercedes, прямуючи в бік Слобожанського проспекту, допустив зіткнення з Mitsubishi, який гальмував на світлофорі. Після цього винуватець аварії вилетів на зустрічну смугу руху і збив чоловіка на пішохідному переході. Проскочивши перехрестя, машина знесла світлофор, на повному ходу вискочила на тротуар, де збила ще трьох людей.

Транспортний засіб зупинився тільки після того, як протаранив житловий будинок. За даними видання з посиланням на свідків ДТП, жертвами аварії стали, серед інших, жінка і дитина. У якому стані постраждалі, поки що невідомо.

Водій-порушник затриманий. Після аварії, як розповіли очевидці, він поводив себе агресивно. Попередньо, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус на смерть протаранив жінку з дитиною

У Києві сталася ДТП за участю восьми автомобілів. В результаті масштабної аварії було госпіталізовано п'ятеро постраждалих, включаючи 11-річну дитину.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі водій на повній швидкості збив чотирьох пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути