пʼятниця, 28 січня 2011 15:50

У Чернівцях дівчина два тижні пролежала мертва у квартирі

У Чернівцях дівчина два тижні пролежала мертва у квартирі

У Чернівцях знайшли тіло 21-річної дівчини, яка отруїлась чадним газом. Померла пролежала у квартирі на Турецькій площі більше двох тижнів.

Загибла напівазейрбаджанка Лейла з Путильського району працювала в одному з чернівецьких барів. Як розповіли сусіди, 22 грудня прихисток у квартирі цього будинку Лейлі надав власник закладу, де вона працювала. Понад два тижні від дівчини не було жодної звістки. Коли за 19 днів виламали двері та увійшли до квартири, де мешкала Лейла, виявилось, що вона мертва.

Сусід Петро із квартири навпроти сказав, що нічого не бачили та не чули. Дівчину бачили зрідка. Як стало відомо згодом: мати Лейли була на заробітках. Лише одного разу від часу зникнення квартиру дівчини відвідала співробітниця.

"Дзвонили у дзвінок, ніхто не відповідав. Я кажу: може телефон є, передзвоніть. Передзвонили, теж ніхто не відповів. І повернулась пішла, та й все, більше нікого не було", - повідомив сусід.

Головний інженер чернівецької філії ДК "Газ України" Богдан Могила сказав, що до квартири одразу навіть неможливо було зайти.

"Квартира розпечена, страшенний сморід, дим. Відкрили вікна, господар з'явився. І виявили, що на підлозі, на якомусь матраці лежала дівчина", - зазначив він.

Наразі фахівці встановили, що дівчина померла від отруєння чадним газом. Вочевидь, це сталось ще 22 грудня, коли вона зайшла до квартири та запалила піч. Відтак, тіло Лейли пролежало у зачиненій квартирі до 10 січня. Протягом цього часу працювала й піч.

Як повідомлялося, 20 жовтня в місті Красний Луч на Луганщині в закритому приватному будинку згоріли двоє дітей - 3-річна Дарина і Данило, 2 роки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях дівчина два тижні пролежала мертва у квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути