четвер, 22 березня 2018 08:50

У Чернігові знайшли вибухівку та російські прапори - готували антиукраїнські акції

Силовики провели у Чернігові низку обшуків, під час яких вилучили вибухівку, зброю та докази підготовки до проведення антиукраїнських акцій.

Про це інформує прокуратура Криму.

"У Чернігові проведено 6 обшуків за місцем проживання осіб, причетних до організації антидержавницьких акцій в Україні, спрямованих на нанесення шкоди міжнародному іміджу України та дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в нашій державі.

У ході вказаних обшуків виявлено та вилучено заборонені предмети, у тому числі, гранати, тротилові шашки з електричними запалами, а також карти регіонів України з відмітками місць, "георгіївські" стрічки та російські прапори, що свідчить про підготовку до вказаних протиправних антиукраїнських акцій", - ідеться у повідомленні.

Автор: ark.gp.gov.ua
  Вилучені у Чернігові предмети
Вилучені у Чернігові предмети
Автор: ark.gp.gov.ua
  Вилучені у Чернігові предмети
Вилучені у Чернігові предмети

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготовка до замаху на Порошенка, повалення конституційного ладу, змова з ватажками ДНР - опублікували подання ГПУ на Савченко

У межах цього ж кримінального провадження 12 березня прокуратура Криму спільно з СБУ провела 28 обшуків у Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та Києві.

Під час обшуків вилучили агітаційні матеріали з підтримки анексії Криму, гроші, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом, заборонену продукцію, в тому числі 2 гранати та понад 600 набоїв різного калібру, які свідчать про підготовку до вказаних протиправних антиукраїнських акцій.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові знайшли вибухівку та російські прапори - готували антиукраїнські акції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути