Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 14:51

У Черкасах впіймали серійного грабіжника, який спеціалізувався виключно на жінках

У Черкасах впіймали серійного грабіжника, який спеціалізувався виключно на жінках
Фото: www.objectiv.tv

У Черкасах затримали 30-річного грабіжника, який серед білого дня зривав із жінок золото. В день затримання він прийшов у ломбард здавати черговий ланцюжок із золота, який належав одній із жертв.

"Скарги від постраждалих почали надходити у райвідділ міліції Соснівського району. На місце виїжджали оперативники. Після зовнішнього опису злочинця, було зрозуміло, що діяв один і той самий чоловік. Згодом міліціонери отримали оперативну інформацію, що до серії грабежів може бути причетний 30-річний раніше судимий житель Чорнобаївщини. Після перевірки достовірності даних, оперативники вийшли на слід зловмисника", - розповів заступник начальника УМВС України в Черкаській області Леонід Бойко.

При розмові зі слідчим, затриманий заперечував свою причетність до грабежів. Але під тиском беззаперечних доказів у всьому зізнався.

"Він одружений, має маленьку дитину і працює. Сказав, що на скоєння грабежів його штовхали борги. Зарплати на це не вистачало. Його жертвами ставали переважно жінки від 40 до 60 років. Грабувати виходив у день. Нападав на потерпілих лише після того, коли не було перехожих. Підбігав до жінки, зривав з неї золоті прикраси і швидко зникав. Награбоване відносив у ломбарди. Сам золото здавати не ризикував. А просив зробити це своїх знайомих. Одним із них був водій таксі, який декілька разів відвозив грабіжника до ломбарду, але золоті прикраси здавав на своє ім'я. Затримали грабіжника перед входом у ломбард. Встановлюємо й інших спільників.  Вже виявлені нові факти, що злочинець "працював" не лише в Черкасах, а й у місті Сміла", - додав Бойко.

Відносно затриманого зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах впіймали серійного грабіжника, який спеціалізувався виключно на жінках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути