Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2012 20:56

У Черкасах одурманені підлітки зривали з жінок золоті прикраси

У Черкасах одурманені підлітки зривали з жінок золоті прикраси
Оперативники затримали трьох осіб. Фото: novynar.com.ua

У Черкасах піймали грабіжників, які вдень зривали з жінок золоті ланцюжки, і зникали. Оперативники затримали трьох осіб, але злочини не припинились. Виявилося, що до них причетні ще троє неповнолітніх 16-17 років.

"Першим затримали хлопця у Соснівському районі міста. Його описала жінка, яку тільки пограбували. Наші працівники виїхали на місце. Обходячи територію, побачили молодого чоловіка. Він повністю відповідав опису грабіжника. У райвідділі у затриманого знайшли вкрадений ланцюжок. Грабіжник зізнався, що зірвав його з цієї жінки", - розповів 43-річний Леонід Бойко з обласної міліції.

Затриманий зізнався, що його та двох ще друзів підштовхнув 25-річний товариш.

"Він раніше судимий. Виривав з рук у людей сумочки та телефони. Запропонував підліткам підзаробити таким методом, тільки з золотими ланцюжками. Сам обирав місця вчинення злочину не лише в Черкасах. А вивозив їх своєю машиною і в Смілу. Перед скоєнням злочину для "підтримки сили духу" давав їм курити коноплю. Одурманені підлітки поодинці виходили на вказаний маршрут. Угледівши жінку із золотим ланцюжком на шиї, виконували замовлення. Все робилося досить швидко, потерпіла була настільки розгублена, що грабіжник встигав утекти. Награбоване золото організатор здавав до ломбардів міста. Більшу частину виручки залишав собі, іншим давав по 100 гривень", - відзначив Леонід Леонідович.

Проти затриманих порушили кримінальну справу. За словами Леоніда Бойка, вже доведено 18 фактів крадіжок. До міліції і досі надходять заяви.

"Затримані кажуть, що не замислювалися над наслідками та шкодують про вчинене. Зараз перевіряємо, чи не причетні вони до аналогічних злочинів у області", - додав Бойко.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах одурманені підлітки зривали з жінок золоті прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути