Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2013 04:00

У Черкасах чоловік загинув через рибу

У Черкасах чоловік загинув через рибу
Фото: inzt.net

27 березня о 8.00 з Дніпра біля Черкас витягли тіло 33-річного дайвера Владислава. Він разом із своїм товаришем організували нічну риболовлю на товстолобика, повідомляють в головному управління ДСНС у Черкаській області. У пошуках риби у воду занурювалися по черзі.

Порушивши правила безпеки, чоловіки у пошуках риби по черзі занурювалися під воду. Під час чергового занурювання, один із рибалок не помітив, як в мить опинився під товстим шаром криги. Через тривалу відсутність чоловіка на поверхні, його колега забив на сполох. Після кількох невдалих спроб відшукати товариша під водою чоловік зрозумів, що трапилось лихо та зателефонував до рятувальників.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спеціального обладнання організували пошукову операцію. Під час обстеження водної території водолази держслужби із надзвичайних ситуацій знайшли бездиханне тіло 33-річного дайвера та підняли його на поверхню.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах чоловік загинув через рибу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути