понеділок, 06 червня 2016 16:13

У центрі Одеси спалили позашляховик керівника квартального комітету

У центрі Одеси спалили позашляховик керівника квартального комітету

В ніч на 6 червня в провулку Чайковського,12, в Одесі згорів позашляховик. Близько 6 години ранку невідомий облив транспортний засіб займистою рідиною і підпалив. Господар машини, голова об'єднання співвласників багатоквартирних будинків Геннадій Коган впевнений, що замовником виступив підприємець, який займається незаконним будівництвом в центрі міста – на Успенської, 17, пише "Думская".

"Я впевнений на 100%, це може бути пов'язано лише з ситуацією навколо Успенської, 17, там, де Григорій Дмитрович Трун, охоронна фірма "Олімп-ЮГ", захопили частину двору, де я є головою правління. Ми там зараз намагаємося боротися з цим незаконним будівництвом і з захопленням двору", — говорить Геннадій Коган.

Понад рік тому мешканці прилеглих будинків намагаються зупинити будівельні роботи. Підприємець не тільки захопив частину двору, обгородивши його парканом, але і зніс горище з кладовками мешканців. Голова квартального комітету каже, що раніше він отримував погрози з боку Григорія Гробова.

"Він мені рік тому приблизно, трохи більше,натякав, що горять ресторани в місті, і ось сьогодні, будь ласка – спалив машину", — говорить Коган.

Інцидент обговорили навіть на апаратній нараді в мерії. Голова Приморської райадміністрації Марат Корольов підтвердив, що на скандальне будівництво не допускають спеціальну комісію. 31 травня, коли комісія прийшла проінспектувати роботи, охоронці відкрили стрілянину.

Підпал машини розслідують правоохоронці, а тим часом Геннадій Коган пообіцяв нагороду в розмірі 10 тисяч доларів тому, хто допоможе знайти палія.

Читайте також: На чоловіка впав шмат облицювальної плитки

Зараз ви читаєте новину «У центрі Одеси спалили позашляховик керівника квартального комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути