вівторок, 11 грудня 2012 13:09

У центрі Києва на людину впало дерево

У центрі Києва на людину впало дерево
Сьогодні через негоду постраждали кияни. Фото: МНС

17 повідомлень протягом 20 хвилин щодо падіння дерев, надійшло до Міністерства надзвичайних ситуацій столиці, вранці 11 грудня. Близько 09:00 на перехресті вулиць Салютної та Саратовської, що у Святошинському районі, дерево впало на чоловіка. Його забрали до лікарні швидкої допомоги, повідомляють у прес-службі управлінні міністерства надзвичайних ситуацій у Києві.

Також, о 10:40, по вулиці Гордієнка 8, що у центрі Києва, каштан впав на перехожого.

"Станом на 11.00, рятувальники витягували чоловіка, на якого впало дерево. На місці події працює оперативна група ГТУ МНС у Києві. На території ринку "Дніпро" на Кільцевій вулиці 12, під сильним натиском снігу впала торгівельна ятка на людей. Наразі на місці події працює оперативна група. Рятувальники витягли жінку похилого віку, яка отримала перелом ноги. Її госпіталізували каретою швидкої медичної допомоги до лікарні", - повідомляють в управлінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду на трасі "Київ-Одеса" перевернулись фури

Загалом упродовж ранку 11 грудня, до служби порятунку "101" надійшло понад 30 викликів від населення про те, що падали дерева на авто, електропроводи та на людей.

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС, 11-12 грудня очікується сильне налипання мокрого снігу. На півдні, у центральних та східних областях прогнозується сніг з дощем, місцями сильні опади. У північних, більшості центральних областей можливий сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, ожеледь. Пориви вітру сягатимуть 24 м/с; в акваторії Азовського моря посилення швидкості вітру 25-30 м/с, висота хвиль 15-20. 13-15 грудня очікується поступове послаблення та припинення опадів та явищ, зниження температури повітря на 3-10°.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва на людину впало дерево». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути