четвер, 14 березня 2024 09:22

У Бєлгороді заявили про потужний обстріл

У Бєлгороді заявили про потужний обстріл
У Бєлгороді 14 березня пролунали вибухи. Фото: t.me/zsuwar

У російському Бєлгороді вранці 14 березня прогриміла серія потужних вибухів.

У місті заявили про обстріл та перехоплення повітряних цілей. Повідомили також про "прильоти", зокрема, по легковому авто. Про це пишуть російські ЗМІ та місцеві пабліки.

У місті заявляють про пошкодження житлових будинків. Окрім того, у мережі публікують відео удару по автомобілю серед дороги. Жителі міста пишуть про вибухи та дим у небі, публікують фото з уламками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три НПЗ, авіабаза та аеродром: джерела в СБУ повідомили про нічні удари по РФ

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що над Бєлгородом та районом спрацювала система ППО. Нібито збито вісім повітряних цілей на підльоті до міста. Оперативні служби уточнюють інформацію про наслідки на землі.

"За попередніми даними, внаслідок прильоту в легковий автомобіль загинув водій. Також на лінію швидкої допомоги надійшло звернення про двох постраждалих жінок та одного чоловіка. Бригади швидкої допомоги виїхали на місце", - зазначив Гладков.

Окрім того, за його словами, в Бєлгороді є пошкодження у двох приватних домоволодіннях та на території одного із закладів охорони здоров'я. Там пробито покрівлю та пошкоджено п'ятий і шостий поверхи будівлі.

Напередодні добровольці із легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону" попередили про удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську.

Місцевих жителів вони закликали евакуюватися.

Зараз ви читаєте новину «У Бєлгороді заявили про потужний обстріл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути