понеділок, 14 травня 2018 15:13

У Білорусі затримали українського водія, який з дітьми потрапив у аварію

У Білорусі затримали  українського водія, який з дітьми потрапив у аварію
У Білорусі затримали 42-річного водія, який разом з дітьми потрапив у ДТП. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Фото - .radiosvoboda.org

Водія, який разом із українською футбольною командою потрапив у ДТП в Білорусі, допитали та затримали. Вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Про це повідомила офіційний представник Слідчого комітету Юлія Гончарова, передає місцеве видання "Белта".

"Встановлюють обставини ДТП в Кам'янецькому районі, в результаті якого постраждали шість підлітків і ще один загинув. Водія затримали за підозрою в скоєнні злочину. Його допитали, вирішують питання про застосування до нього запобіжного заходу", - поінформувала Юлія Гончарова.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Зафіксували сліди транспортних засобів для встановлення механізму ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус із українцями потрапив у ДТП у Польщі

"За версією слідства, водій мікроавтобуса Renault Master проявив неуважність до дорожньої ситуації і не встиг уникнути зіткнення. Це авто було серед чотирьох транспортних засобів, що перевозили додому в Україну підлітків. Вони брали участь у спортивних змаганнях у Польщі. Три інших мікроавтобуси обігнали цей навантажувач раніше без пригод, про що свідчать показання пасажирів цих транспортних засобів", - зазначила Юлія Гончарова.

Допитують свідків та очевидців. Призначили низку експертиз, зокрема для встановлення технічного стану транспортних засобів.

Вранці 13 травня 42-річний водій за кермом Renault Master їхав по автодорозі Р98 Песчатка - Кам'янець - Шерешево - Свислочь і допустив зіткнення з рухомим в попутному напрямку навантажувачем "Амкодор". Останнім керував житель Кам'янецького району. В результаті події 6 пасажирів мікроавтобуса - діти у віці 12-15 років - отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані, 2з них знаходяться у важкому стані. Ще 1 пасажир - 12-річний громадянин України - помер від отриманих травм на місці. Водії не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі затримали українського водія, який з дітьми потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути