вівторок, 07 лютого 2012 08:47

У Білорусі українці розбилися насмерть

Трагедія сталася близько 10:00 ранку 5 лютого, в Білорусі в Толочиньскому районі. У ДТП загинуло двоє людей, ще п'ятеро постраждали. Всі - громадяни України.

Їх Mercedes Vito прямував зі Львова до Москви. В автомобілі знаходилися чоловіки 30-40 років, їхали для влаштування на роботу в будівельній організації. За словами інспекторів Толочинського району, мікроавтобус врізався в 35-тонний автопоїзд з причепом, від удару вирвало кілька пасажирських крісел.

Як стало відомо пізніше, водій (1987 р. н.) Mercedes не зміг контролювати ситуацію на дорозі через погану видимість. Однак снігопаду не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 українців потрапили в аварію в Угорщині

"Мікроавтобус їхав за молдавської фурою, навантаженою яблуками, - пояснили в ДАІ Толочінского району. - Під час руху за автопоїздом утворилося завихрення повітря, яке підняло сніг, що й завадило чоловікові, що керував Vito, оцінити відстань до причепа. У поєднанні з високою швидкістю (стрілка спідометра зупинилася на позначці 95 км/год) ця обставина призвела до ДТП".

"Водій мікроавтобуса помітив причіп в останній момент, встиг вивернути кермо вліво, але уникнути зіткнення було вже неможливо, - розповіли в Державтоінспекції. - Передня права частина кузова Mercedes повністю увійшла під причіп. Два пасажири, які сиділи спереду, загинули на місці. Від удару пасажирів , що сиділи ззаду, викинуло з сидінь. Багато хто з них в той момент ще спали. Всі вони, а також водій, були доставлені в районну лікарню. У більшості - черепно-мозкові травми, переломи".

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі українці розбилися насмерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути