вівторок, 25 грудня 2012 01:37

У берлінському метро всю ніч проїздив мертвий пасажир

У берлінському метро всю ніч проїздив мертвий пасажир

У берлінському метро мертвий пасажир їздив всю ніч по одній з ліній. 65-річного пасажира вранці знайшов працівник метрополітену на станції Вайнмайстерштрасе, повідомляє Reuters.

Пасажир сидів вертикально і виглядав сонним. Залізничник марно намагався його розбудити і викликав медиків, які констатували смерть. Потяги лінії U8 перетинають столицю Німеччини кілька разів протягом ночі з суботи на неділю, тому час смерті чоловіка невідомий.

"Це дуже трагічно. Ми не знаємо, як довго мертвий пасажир сидів у вагоні поїзда, і не знаємо точної причини його смерті", - сказали медики. Правоохоронець зазначила, що ознак насильницької смерті немає - чоловік, найімовірніше, помер сам, з природних причин.

На початку грудня в нью-йоркському метрополітені на рейках загинув городянин Кі Хук Сан, якого зіштовхнув на шляху психічно хворий. При цьому один зі свідків встиг сфотографувати чоловіка в останні миті його життя, в той час як ніхто не спробував допомогти йому вибратися на платформу.

У підсумку на першій шпальті газети New York Post було надруковано знімок, на якому чоловік намагається врятуватися, поки на нього насувається поїзд. Фотографія була підписана: "Приречений". Видання зазнало серйозної критики за таку шпальту. Багато хто  розкритикував також і фотографа, у якого, як зазначали ЗМІ, був час "зробити пару знімків", але не було часу надати допомогу.

Зараз ви читаєте новину «У берлінському метро всю ніч проїздив мертвий пасажир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути