середа, 27 червня 2012 21:17

У Ялтинському заповіднику МНСники локалізували пожежу

У Ялтинському заповіднику МНСники локалізували пожежу
Фото: tsn.ua

У Криму рятувальники Міністерства надзвичайних ситуацій локалізували лісову пожежу на площі 3 га в урочищі Уч-Кош на території Ялтинського гірничо-лісового природного заповідника. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Станом на 18.00 вертоліт Мі-8 здійснив більше 20 скидань води, нових вогнищ вогню не виявлено. Крім того, організовано цілодобове спостереження і пролив водою окремих місць листового настилу.

Варто зазначити, що швидкість вітру в ущелині досягає 25 м/с, через задимленість видимість на території практично відсутня. Усі ці чинники ускладнюють роботу гелікоптера. До гасіння пожежі залучено більше 620 співробітників МНС, заповідника, Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ і 70 одиниць техніки.

Нагадаємо, сьогодні, 27 червня, у Криму через пожежу в районі урочища Уч-Кош тимчасово закрили для руху транспорту, окрім водовозок і карет швидкої допомоги, дорогу Ялта - Ай-Петрі. Як повідомлялося раніше, в районі урочища Уч-Кош в Ялтинському гірничо-лісовому заповіднику через потрапляння блискавки в дерево спалахнула пожежа. Дерево загорілося, після чого вогонь поширився на лісову підстилку.

Зараз ви читаєте новину «У Ялтинському заповіднику МНСники локалізували пожежу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути